CD De Omweg 

Nieuw Album van Britta Maria & Maurits Fondse

"Dan zie ik onbekende vergezichten, nooit geziene onverlichte wegen, maar hier voel ik me thuis. Geef mij maar de Omweg"

Zangeres Britta Maria en pianist/zanger/componist Maurits Fondse presenteren samen met topmusici hun nieuwe album 'De Omweg'.

Nieuwe Nederlandstalige chansons, voor het grootste deel geschreven tijdens de lockdown. Met teksten van henzelf en van tekstdichters als Ivo de Wijs, Jan Boerstoel, Jan-Simon Minkema en Flip Noorman.

Alle composities zijn van de hand van Maurits Fondse.

'Ijzersterke teksten en muzikaal van een ongekend hoog niveau: hartveroverend' Frits Spits

 

"Gedurende de lockdown was er nieuwe tijd. Tijd om stil te staan, tijd om te creëren en tijd om dit vast te leggen in nieuwe muziek. Zo ontstonden 12 liederen met nieuwe teksten.

Het gaf ons houvast in een tijd waarin de wereld schudde op haar grondvesten, maar ook de stilte ons overviel. Ons pad was vaak kronkelig, soms namen we een verkeerde afslag, maar altijd waren we op weg en dat zullen we blijven doen."

Wil je nu al de CD bestellen, maak dan 20,- over op B.M. Duiker NL08INGB0006412643 o.v.v. CD De Omweg. Stuur een email naar info@brittamaria.nl om uw adres door te geven, de CD zal worden opgestuurd. Het album is nu te koop in alle Plato muziekwinkels, Concerto en via Coast to Coast distributie in de platenzaken van België.


CD HUISWAARTS

Bestel rechtstreeks via info@brittamaria.nl maak €17,50 over op B.M. Duiker NL08INGB0006412643 o.v.v. 'huiswaarts' en u ontvangt de CD.

Frits Spits: 'Gelukkig worden er in nederland nog prachtige liedjes gemaakt'- over 'Houd Moed'

CD SERGE GAINSBOURG FOREVER

De CD Serge Gainsbourg Forever is te bestellen door €17,50 over te maken op NL08INGB0006412643 t.n.v. B.M. Duiker te Amsterdam en de CD wordt thuisbezorgd.

Stuur u een email naar info@brittamaria.nl

UITVERKOCHT

MOMENTEEL UITVERKOCHT

CD CHANSONS VAN SCHOONHEID EN TROOST

In juni 2015 hebben we de chansons uit de voorstelling 'Un Homme et Une Femme' opgenomen. Met o.a. Mijn vlakke land/Brel,Ma Mie/Aznavour, Je Suis Venue que je m'en vais/Gainsbourg, liefde van Later/Brel en eigen geschreven Franse liedjes. (10 titels in totaal)

'Bijzonder mooie CD' Chansonkenner Bart van Loo

'Kippenvelmomenten' Andy Arnts Schrijver en hoofdredacteur 'En Route'

U kunt de CD 'Chansons van Schoonheid en Troost' à 17,50 op verschillende manieren kopen.

1. Hieronder via PayPal.

2. U stuurt een berichtje naar info@brittamaria.nl met uw adresgegevens, en maakt 16.50,- over naar NL08INGB0006412643 t.n.v. B.M. Duiker te Amsterdam, de CD wordt dan thuis gestuurd.

Recensie:

BRITTA MARIA & MAURITS FONDSE

CHANSONS VAN SCHOONHEID EN TROOST

B&M PRODUCTIES, 2015